Meillä on luotettava vaaka. Tai ainakin se on aina ollut sitä. Se näyttää samaa lukemaa, vaikka siihen pomppisi 10 kertaa peräkkäin ja vaikka siinä seisoisi miten (käsillä seisomista en ole kokeillut). Tänään se kuitenkin käyttäytyi hyvin omituisesti.

Herättyäni kävin pissalla ja sen jälkeen hyppäsin vaa'alle (alasti). Lukema 65.5 kiloa. Katsoin kaksi kertaa, koska se on tähän asti alhaisin paino. No, palasin sänkyyn, luin n. puoli tuntia, menin uudestaan pissalle ja vaa'alle ja lukema olikin 66.5 kiloa. Kokeilin 4 kertaa, aina 66.5 kiloa. Enkä ollut laittanut mitään suuhuni saati pukeutunut. Käsittämätöntä. Tästä voisi päätellä, että lukeminen lihottaa. Tai sitten teksti oli vain erityisen painavaa?

Tämän jälkeen join tuopillisen kahvia ja söin kulhollisen mehukeittoa ja mysliä. Hieman myöhemmin kävin vessassa ja testasin vielä vaakaa. Nyt se näytti tasan 66 kiloa, vaikka minulla oli aamutakki päällä. Päätin, että se saa olla tämän päivän lukema.

(Btw, iltapäivällä kokeilin vielä kerran ja vaaka näytti 65.5 kiloa, vaikka olin syönyt ja minulla oli vaatetta päällä.)

Toivottavasti tämä temppuilu ei toistu.