Ensimmäinen muuttoviikko takana, kolme (?) edessä. Jehee.

Kaikki "tarpeellinen" on jo muutettu, isoista tavaroista jäljellä ovat akvaario ja tietokonepöytä värkkeineen (netti siirtyi vasta tänään). Uusi koti on jo koti, vanhassa alkaa olla vaivautunut olo. Kyllä ne on ne huonekalut, jotka kodin tekee. Ja kaikki omat roinat. Ja telkkari.

Hieman jännittää mennä tänään vanhalle kämpälle. Onkohan ne kellariin dumpatut tavarat osanneet järjestäytyä säästettäviin ja poisheitettäviin, kuten niitä eilen lähtiessäni kehoitin..? Voi tsiisus, mikä määrä tavaraa siellä vielä on. Ja harvaa niistä on tarvittu näiden kahden vuoden aikana, joka ollaan tuolla asuttu. Silti niistä ei oikein osaa luopuakaan... Ja nyt muuton keskellä en to-del-la-kaan jaksa alkaa niitä tutkimaan ja hävittämään.

Paino on jumissa noin 65 kilossa. Kaikki illat on menneet puuhaillessa muuttojutskia ja viikonloppukin humahti jonnekin. Syönyt olen mielestäni mallikelpoisesti. Yhden pitsan söin viikonloppuna, kun ei pystytty/jaksettu alkaa kokkailemaankaan.

Töissä nukahdan heti, jos suljen silmät. Aamut on kauheita, sänky houkuttelee kummasti jäämään nukkumaan. Viikonloppuna aion nukkua niin pitkään kuin unta riittää. Tänään rahtaan vielä tietsikan uuteen kotiin ja katsotaan, josko toi tietokonepöytäkin mahtuis autoon. Vielä kun sen joku purkaisi...

Väsy.

weight.png