Laitoin tänään tekstaria töihin, että olen yhä sairas. No, tottahan se on, mutta on ihan pakko myöntää, etten ole lainkaan pahoillani siitä, etten mene töihin. Musta on tullu ihan kauhee. Ennen menin vaikka pää kainalossa, nyt on kynnys jäädä kotiin hiukkasen matalammalla... Pidetään nyt sitten vaikka niitä "pitämättömiä sairaslomia" pois, oon silti varmaan tervein ihminen koko lafkassa. Tai ainakin vähiten saikkuileva. Ois vaan satanolla kivempaa olla lomalla ja terve, ulkona on meinaan ihan mielettömän mahtava ilma!!! Mutta nautipa siitä sitten, kun nokka valuu ja henki ei kulje. Äh.

Eilen tutkiskelin taas tätä laihduttamista ja kutistumista kriittisin silmin. Ottaa ihan oikeasti pannuun, että on menny pari viikkoa ilman päivittäistä vatsalihastreenausta. Ensin oli se laivakeikka ja kaikenlaista kiirettä ja nyt oon kohta viikon sairastanu enemmän ja vähemmän (ei tulisi mieleenkään hengästyä tällä kurkulla, auts). Pari viikkoa on juuri sopiva aika sille, että se maha alkaa taas pömpöttää ikävänpuoleisesti. Alkais olla niinku paikallaan parantua justhetinyt, jotta voisin taas pyöräillä, lenkkeillä ja tehdä vatsalihasliikkeitä ennen kuin peli on menetetty. Vatsaa lukuunottamatta alkaa kaikki olla siedettävää, perse ja jalat on piukat ja selkälöllöt historiaa. Tissitkin on pienentyny, mikä on pelkästään positiivista. Haluun semmoset pienet söpöt, joitten kanssa voi liikkua ilman rintsikoita (tuskin saan koskaan sellasia, mutta haaveillahan saa). Jotenkin isot hinkit ahistaa, enkä oo koskaan tuntenu seksikkyyteni olevan niistä kiinni. Päinvastoin.

Kipeenä tulee syötyäkin mitä sattuu. Osittain siksi, että ei kehtaa/viitsi/jaksa lähteä kauppaan hakemaan mitään ja osittain siksi, ettei paljon kiinnosta, mitä suuhun laittaa. Leipää on menny viime päivinä kuin vanhoina aikoina konsanaan. Onneks juusto on 10-prossasta ja sitä on vähän... Eilen söin myös kaapista viimeiset appelsiinit ja rasiallisen kirsikkatomaatteja. Hevi-osasto alkaa kutistua uhkaavasti, kaapissa on enää vuosikertapersikoita, pari tomaattia, puolikas jäävuorisalaatti, puolimätä kurkunpala ja pari viikkoa sitten saadut raparperit. Niin että mitähän söisi? Jos vaikka leipää.