Otin pari päivää lomaa muuttovalmisteluja varten. Vihdoinkin uusi kotimme on meidän myös hallinnallisesti eli pääsemme muuttamaan!! Peräkärry on varattu viikonlopuksi ja tarkoitus olisi siirtää maallista omaisuuttamme paikasta A paikkaan B niin paljon kuin suinkin ehdimme ja jaksamme. Muuttoapua ei ole vielä pyydetty, katsotaan ensin, kuinka paljon saamme kaksistaan aikaiseksi. Pientä voimaharjoittelua siis tiedossa. Onneksi on koko maaliskuu aikaa.

Tänään olen tehnyt lumitöitä ja kohta lähden vesilaitokselle ilmoittamaan mittarilukemat uudesta talosta. Ajattelin mennä liikunnan vuoksi paikan päälle kävellen. Samalla pitäisi käydä kaupassa.

Loppupäiväksi on luvassa pakkaamista, pakkaamista ja pakkaamista. Illalla mennään sitten siivoilemaan uutta kotia ja kuskataan muuttolaaatikoita sinne. Jos vaikka huomenna menisin purkamaan ne sinne kaappeihin. Saisi laatikot uusiokäyttöön.

Ihanaa, hyötyliikuntaa tiedossa. Toivottavasti painokin tippuu siinä sivussa. Tai ainakin löytyisi muutama "uusi" lihas.