Joo, blogin parissa ollaan taas, mutta ei vielä ihan kauheasti ole laihdutusmotivaatiota... Jos sitä löytyisi vaikka täältä?

Loma meni taas liian nopeasti. Auton mittariin kertyi melkein 3000 km kotimaanmatkailua, kavereita ja sukua tuli nähtyä ja kivaa oli. Paitsi että sairastuin heti toisena lomapäivänä tosi ilkeään flunssaan. Ensin olin nelisen päivää kuumeessa ja sen helpottaessa silmät tulehtuivat viikoksi. Ja kurkku oli kauhean kipeä koko ajan. Kivaa.

Loman aikana en punninnut itseäni ja ruokailutkin olivat mitä sattuu. Yritin kuitenkin pysyä kohtuudessa, niin määrien kuin ruoan laadunkin suhteen. Ja taisin hieman onnistuakin, sillä kotiinpaluun jälkeen paino vaihteli aamuisin 61 ja 61.5 kilon välillä (tänään 60.5 kg), eli ainakaan loman aikana ei ole tullut lisää kiloja. (Vaikka tuli käytyä pizzalla ja oluella muutaman kerran ja ostin jopa Taffelin sinihompparipähkinöitä, jotka oli ihan sairaan hyviä!!)

Lomalla ajattelin, että kun palaan arkeen, aloitan taas laihtumisen - vaikka väkisin. Nyt olen ollut viikon kotona yksin (haen tänään kultsin kotiin!!), potenut ikävää ja nauttinut yksinolosta vuoron perään, eikä siinä sitten niin tarkkaan joka suupalaa ole tullut harkittua. Kävin sentään yhtenä iltana tunnin kävelylenkillä. Pakko edes yrittää ottaa itseään niskasta kiinni!! Kun vain jostain löytyisi joku taikakonsti, jolla saisi motivaatiota tarkkailla syömisiään! Tai edes potkittua itseään liikkumaan. Kumpikaan ei nyt kauheasti houkuttele. Äh.

Ajattelin jo hankkia uuden, paremman askelmittarin motivoimaan hyötyliikkumaan. Mutta ei taida Omronin mittareita olla myynnissä muualla kuin Instrussa ja hinta on tuplaten nettikauppojen hinnoissa. Enkä nyt millään jaksaisi tilata sitä netistä, niin helppoa ja vaivatonta kuin se onkin (hah, kun ei ole Visaa!). Mietin jo uuden vaa'ankin ostoa. Sellaisen, joka näyttäisi painon 100 g tarkkuudella. Mutta nykyinen on niin hyvä ja luotettava, että ei sitäkään järkeä ole kaappiin haudata... Ja sitä paitsi on ihan sama katsoa keskiarvoista, onko edistystä tapahtunut...

Matkaan on aikaa viitisen viikkoa. Kun laihtuisi edes kilon ennen sitä. Vai onko liikaa pyydetty?