Paino oli aamulla 63 kiloa, jo 4. päivää peräkkäin. Eiköhän se kohta nytkähdä 62.5 kiloon? Jos vain maltan elää ihmisiksi.

Nyt kun olen laihtunut melkein 10 kiloa ja vatsa on huomattavasti pienentynyt, minusta on kuoriutunut oikea shoppailija. Vihdoinkin vaateostoksilla käyminen on rentouttavaa ja mukavaa!! Ennen tuskailin, kun mikään vaate ei istunut tai näyttänyt hyvälle, ja tavallisesta kaupasta ei tarpeeksi isoa kokoa tahtonut löytyä. Tai jos löytyi, paitojen hihat olivat 10 cm liian pitkät ja helma roikkui polvissa... Minulla kun tuota vartta on sen verran vähän, että pienemmätkin koot ovat yleensä helmasta liian pitkiä.

Mahtavinta on ollut, kun on voinut ostaa paitoja sovittamatta ja on tiennyt, että ne mahtuvat päälle ja näyttävät jopa hyvältä! Olenkin ostanut lähes joka kauppareissulla jonkun vaatteen. Nyt on jo kaupoissa ihania kesäisiä toppeja. Ja minähän laihdun kesäksi vielä niin paljon, että tulen näyttämään tosi hyvältä niukimmassakin narutopissa! No joo, nyt on jo kuukausi junnattu samassa painossa, mutta uskoa painonpudotukseen riittää silti!! Aion onnistua!

Eikä nämä vaatevuoret tähän lopu. Odotan malttamattomana Henkkamaukan pakettia. Ja kultsi odottelee takuulla malttamattomana reilun 200 € luottokorttilaskuaan..!

Aurinko paistaa taas tähänkin risukasaan!!