Reissu oli erittäin onnistunut, vaikka hieman jäi harmittamaan se, että viikko hujahti ohitse kuin huomaamatta. Matka oli kyllä loma isolla ällällä, loma arjesta, loma laihdutuksesta, loma räntäsateesta. Vaikka kyllä sielläkin parina päivänä satoi ja tuuli niin, että fiilikset laski pykälällä. Mutta oli aurinkoakin ja kesän terassikausi tuli avattua, t-paitasilleen sai nautti huurteisesta. Oma nahkani ei sentään palanut, kavereiden nahat ehti kärähtää.

Kiloja ei reissussa paljon kertynyt kotiin kannettavaksi, huolimatta siitä, että ruokavalio oli mitä oli. Hotelliaamiaisella tuli tankattua reilut satsit ja päivän mittaan syötiin, mitä mieli teki. Pizzaa, pastaa, pihviä, leivoksia, suklaata, sipsejä... Ja päälle vielä alkoholia rennolla otteella: olutta, punkkua, irish coffeeta, jägermeisteria, demänovkaa... Maksa sai kyllä tahkota tasaseen tahtiin, mutta missään kaatokännissä ei kukaan ollut kertaakaan. Se oli sellaista "lomatissuttelua" aamusta iltaan. 

Lomaviikon aikana Suomen kevät on nytkähtänyt hiukan eteenpäin ja luonto alkaa heräillä. Ensimmäiset leskenlehdet on bongattu ja linnuista paikalle on pörähtänyt mm. kurki, västäräkki ja punarinta. Säät saisivat vielä olla suotuisammat, niin innostaisi enemmän lähteä luontoon liikkumaan. Jos se vaikka saisi painonkin putoamaan vähän vauhdikkaammin.