Ja taas vierähti viikkoja viime kuulumisista... Laihduttaminen on ollut hieman taka-alalla johtuen polven tähystyksestä plus operoinnista, jonka seurauksena oon ollut vähän vähemmän liikuntakykyinen. Totta kai olisin silti voinut tarkkailla syömisiä tarkemmin ja olen yrittänytkin, mutta totuus nyt vain on, että kun ei oikein pysty seisoksimaan, ei huvita pahemmin kokkailla, saati kierrellä markettien ruokaosastoilla yhtään ylimääräistä... eli suomeksi sanottuna leipää on mennyt liikaa ja siinä sivussa juustoa (paha!) ja toisaalta hedelmät ja vihannekset on jääneet vähemmälle... Ja sen oon huomannut, että en juo läheskään tarpeeksi vettä, koska en vain jaksa ravata vessassa tän jalan kanssa...

Hohhoi. Vaikken olekaan sortunut mättämään karkkia, sipsiä, suklaata tai muuta "kiellettyä", kyllä se päivittäinen kulutus sohvanpohjalla on tosi alhainen ja kiloja vain alkaa kertyä, ellei vähennä syömistä... Helppo kaava, mutta vaikeampi toteuttaa. Lohduttelen itseäni sillä, että kunhan pääsen kunnolla jalkeille, alan taas liikkua iltaisin ja jos tänne nyt joskus luntakin saataisiin, voisi mennä hiihtämäänkin. Ja odotan kevättä innolla, sillä jos polvi on todellakin nyt kunnossa, aion aloittaa lenkkeilyn! Jee! Vähänkö nostaa suunpieliä ylöspäin ajatus, että vuosien jälkeen voisin taas liikkua ilman tuskaa!!

Jotta sellaista laiskanlinnasta tällä kertaa. Laiskoteltu on todellakin, vetelen sellaisia 12-14 tunnin yöunia, kun kerrankin voin! Ja ekan viikon jälkeen oon ollut niiiiiiin iloinen, ettei tarvii aamuisin herätä töihin, vaan voin puuhastella kotona mitä huvittaa. Nyt oon ihan hurahtanu opiskelemaan ranskaa.. Vaikeetahan se on, mutta niin hemmetin mielenkiintoista ja mukavaa! Alkaa tuntua tosi vastenmieliseltä ajatus töihinpaluusta... joten on kai parempi olla ajattelematta sitä ennen ensi vuotta!!