Onpas viime päivityksestä taas aikaa. Ei vaan tunnu olevan oikein mitään kirjoitettavaa tänne. Samoin  vanhoin konstein yritetään mennä eteenpäin. Välillä paino tippuu ja välillä ei. Mutta periksi en anna.

Viime päivityksen jälkeen paino ehti olla pari viikkoa lähes joka aamu 58.5 kiloa ja olin jo ihan into piukkana, kunnes sitten seurasi parin viikon jakso, jolloin paino oli lähes joka aamu 59 kiloa. Kunnes tänään jouduin punnitsemaan itseni kolme kertaa ennen kuin uskoin silmiäni: 58.0 kg!! Haa, tämän verran olen painanut viimeksi 2003, jos silloinkaan...

Viime aikoina syömiset on olleet mitä sattuu. Kaverin polttareita tuli juhlittua pari päivää ja siitä jäi päälle joku ihmeellinen leivänmättötila. Huolestuttavaa. Varsinkin, kun häät on ihankohtapian ja mä ostin sinne mekon, joka oli just eikä melkein sopiva. Ei siis kannattaisi hankkia yhtään kiloja tai turvotusta, jos aikoo siihen mahtua. (Itse asiassa mä ostin kaksikin mekkoa häihin, mutta en millään haluis laittaa sitä toista, kun se ei oo niin hyvin istuva.. ja sexy...)

Liikunnasta ei ole mitään raportoitavaa. Polvi on yhä toipilas. Ja tietenkin polttareissa piti riehua tuntitolkulla tanssilattialla... Ei ollut ehkä fiksua, mutta jos hyvin käy, niin häissä jalka on taas kunnossa... Onneksi ne ei ole varsinaiset tanssihäät, mutta jatkothan on asia erikseen... Huoh.