Olipas melko täydellinen viikonloppu. Edes tämän aamun vaakalukema ei jaksa masentaa, pistetään se vaikkapa tulehduslääkkeiden piikkiin, ne aiheuttavat tuoteselosteen mukaan turvotusta...

Lauantaina palloiltiin keskiaikamarkkinoilla, istuskeltiin terasseilla ja ravintolalaivoissa, shoppailtiin ja tehtiin löytöjäkin (caprit, shortsit, sandaalit, hame, huppari, kaikkea pikkusälää...). Kultsi alkoi jo huolestua mun shoppailuvimmasta, mutta nää oli kyllä kaikki todelliseen tarpeeseen. Paitsi ehkä se hame... ja se huppari... ja... Mutta ne oli sentään alennettu puoleen hintaan! Tietenkään mitään sellaista, mitä oli pakko ostaa, en löytänyt aleista. Niissä on aina kaikki joko 2 numeroo liian pieniä tai isoja - oli sitten kyse kengistä tai vaatteista. Ärh.

Illalla hypättiin sitten laivaan. Ilta meni aika rauhallisissa tunnelmissa johtuen siitä, että vaihtoehtoiset illanviettomahdollisuudet olivat joko lastendisko, humppakeikka tai jalkapallon katsominen. Näistä lastendisko olis ollut varmaan jopa houkutteleva, jos siellä olis ollut tarjoilua... Ihan uskomatonta toi v***n jalkapallon kyttääminen. Pubissakaan ei voi soittaa musiikkia edes taustalla, ettei vaan pelin seuraaminen häiriinny. HALOO! Ja Suomi ei edes osallistu koko kisoihin (eihän?). Tää mun jalkapallotietämys on häikäisevää ja kiinnostus loputon... Enkä sitä paitsi käsitä, miks laivalle pitää lähteä kyttäämään urheilua, jota voi tehdä kotonakin!?!

Juotiin sitten omia juomia laivan kannella ja mentiin aikaisin nukkumaan. Sunnuntaina heräiltiin jo kahdeksan aikoihin ja lähdettiin kannelle istuskelemaan. Oli ihan uskomattoman mahtava ilma, aurinko paistoi täydeltä terältä, mutta koko ajan kävi sellainen ihana tuulenhenki, ettei tullut tukala olo. Harmi vain, että nahka alkoi punottaa jo parin tunnin nautiskelun jälkeen ja oli pakko mennä sisälle. Ja tulihan siinä tietty nälkäkin, joka piti selättää buffetissa. Tällä kertaa vetäisin lautasellisen kalaa ja salaattia, toisen lämpimiä ruokia ja kolmannen jälkiruokia. Jälkiruokalautanen taisi olla jopa "lautasmallin mukainen"; yli puoli lautasellista marjoja, vähän sekahedelmiä, nokare sokeritonta marjarahkaa ja ihan snadi hedelmäkakun pala. Nams.

Ilta kuluikin taas nopeasti shopatessa, kannella istuessa ja rallia pelatessa. Kotiin ei olisi millään malttanut lähteä, olisin voinut jäädä viikoksi istumaan sinne kannelle... Yöllä käveltiin vielä linja-autolta kotiin kolmisen kilometriä ja ihailtiin lämmintä kesäyötä... Tää on kyllä ollu tosi ihana kesä so far.

Tänään kultsi meni ahkerana töihin ja minä jäin kotiin lomailemaan. Aamu meni vähän väsyneessä olotilassa, mutta sitten otin itseäni niskasta kiinni ja lähdin kävelylle. Tällä polvella ei paljon urheilla, mutta kävellä sentään pystyn, joskin polvi tuppaa aina väsymään ja rasittumaan iltaa kohti. Kävelin rauhallisesti yli 2 tuntia ja matkaakin kertyi varmaan kymmenisen kilometriä. Oli vaan niin ihana kesäpäivä, että tuli heitettyä pari ylimääräistä mutkaa. Hieman huolestuttaa huominen työpäivä, mutta pitää vain säästellä tätä polvea mahdollisimman paljon. Aion kyllä mennä syksyllä tähystyttämään sen, ei tästä muuten tuu mitään, kun ei voi edes liikkua normaalisti.