Eipä ole ehtinyt tännekään kirjoitella. Toisaalta ei ole ollut paljon kerrottavaakaan. Paino heittelee 61-62 kilon välillä, liikuntaa ei ole paljon tullut harrastettua ja syömisetkin ovat olleet mitä sattuu. Kutistumisen suhteen junnataan siis paikallaan. Ei kiva.

Muuten on riittänyt vilskettä. Linnanmäki on nyt valloitettu ja vastoin suurimpia pelkoja meillä olikin mukana kaksi hellyyttävän hyväkäytöksistä poikaa (johtuen varmaan siitä, että poikien äiti ei ollut mukana). Päivä oli helteinen, mutta mukava. Itse olisin vielä kieppunut vaikka kuinka kauan laitteissa, mutta pojat väsyivät jo alle neljässä tunnissa.

Sunnuntai meni kotona puuhaillessa, siivottiin mm. pihavaja ennen kuin meille illalla soitettiin ja ilmoitettiin, että vieraita olisi aamulla oven takana jo ennen kuin lähdemme töihin. Ei muuta kuin siivoamaan taloa. Kolmessa tunnissa saimme aika monen paikan kiiltämään, mutta kyllä sitten olikin ihan puhki. Ja kellokin jo vaikka mitä.

Aamulla oli tosiaan vieraat jo seitsemältä ovella ja niitä onkin sitten viihdytetty alkuviikko töiden lomassa. Aika rankkaa istua iltaa ties kuinka myöhään ja kuitenkin lähteä aamuvarhaisella töihin ja jättää vieraat nukkumaan... Väsymys on ollut melkoinen. Mutta on ollut kivaakin. Ja nyt saakin olla pari päivää rauhassa ennen seuraavia vieraita. Jee.

Vielä kun laihtuisi. Edes ihan vähän.