Jee, paino tulee sittenkin alas, vaikka viikonloppua ei voikaan kauheasti hehkuttaa. Nyt on mässätty herkkuja ja valitettavasti alkoholiakin kului reippaasti. No, eihän tässä toki  mitään raittiuslupauksia ole tehty, laihtumisen kannalta olisi kuitenkin parempi karsia turhat lasilliset pois... Ja kavereiden kanssa juopotteluhan ei ole turhaa!

Ideaparkissakin käytiin, ihan parkkipaikalla asti. Ajettiin parkkis päästä päähän, eikä löydetty ainuttakaan paikkaa! Ihan riittävä syy kurvata takaisin motarille ja kaasuttaa muille maille shoppailemaan... Sitä paitsi nyt pääsin käymään kirjakaupassa ja ostin kaipailemani ranskan kielioppikirjan! Melkoinen järkäle, mutta innolla olen jo ehtinyt sitä lueskella. Mä oon tainnu hurahtaa opiskelemaan ranskaa ihan tosissaan. Omituista.

Päivitin tiedot noihin laatikoihin. Painoa on tullut pari kiloa lisää, mutta eiköhän ne karise pian pois... Askeleita pitäis saada lisättyä, jos yrittäis alkuun nostaa saldoa 500 askeleella per viikko. (Jos kinttu kestää.)