Ihan mahtifiilis! Sain just kaikki pakolliset työt tehtyä tai ainahan sitä olisi säätämisen ja viilaamisen varaa, mutta samahan se on huominen päivä viilatakin, kun saa kaikessa rauhassa tehdä, mitä jaksaa ja viittii ja huvittaa. Tai olla tekemättä.

Nyt kun työtkin on tehty, alkaa todellakin pukata lomafiilistä päälle. Ihan levoton olo koko ajan. Toki sillä on osansa oloon, että olen noin kuukauden kahvittomuuden jälkeen juonut tänään mukillisen kahvia... Oltiin työporukalla lounastamassa ja sorruin moiseen. Vaikka hyvä se on jo harjoitella kahvinjuontiakin, kun reissussa tulee varmaan taas juotua. Siis mitä viinin kittaamiselta ehtii. Röyh.

Tänään pitäis vielä pestä koneellinen mustia vaatteita ja sitten alkaa olla matkavaatteetkin kasassa. Kaupasta pitää hankkia hiuslakkaa yms. pientä, vaikka saahan niitä sitten perilläkin ostettua (en viitti mitään megasuurta pulloa raahata mukana). Kameroiden muistikortit pitää tyhjätä ja akut ladata. Mitähän vielä? Etsiä passi ja katsoa, että se on voimassa (on se, kai). Äh, vihaan pakkaamista, mulla on aina kauhee stressi siitä, että muistan ottaa kaiken tarvittavan. Vaikka toisaalta voisin kyllä unohtaakin kaikki vaatteet kotiin, kultsilla kun on tapana tuhahdella mun stressaamiselle, että "saahan sitä ostettua periltä, jos jotain puuttuu"... Pariisin keskustan hinnat ja meikäläisen kukkaro eivät vain taida sopia samaan kuvioon.

Tää blogi on taas jotain ihan muuta kuin laihdutusblogi. Mut kun sillä rintamalla ei oikein tapahdu mitään uutta. Paino laskee hyvin hitaasti ja käveltykin on... Ai niin, eilen mulla oli ihan mieletön plösö-olo, maha vaan tursus ja kun tarpeeksi alkoi ällöttää se löllyminen, tein pitkät setit vatsalihaksia telkkua katsellessa ja tänään on taas ollut niin timmi olo, että. Pitäis varmaan ottaa tänään ja huomenna uusiksi, kun reissussa ei oikein pysty/kykene/muista/jaksa treenata ja sit sitä taas lösähtää. Mä oisin muuten ihan tyytyväinen, kun ton vatsan vielä sais kuntoon, se on aina ollut mun heikoin kohta. Lantio on 96 cm, mutta vyötärö melkein 90 cm. Ei mikään kaunis näky! Onneksi kyljet on jo timmit ja ylävatsa kanssa. Pitää vain treenata alavatsaa ahkerasti, niin kai se joskus pienenee... Tai sitten ei, kun oon niin epäsopusuhtainen, koivet on pitkät ja keskivartalo lyhyt. Pakkohan niiden sisäelinten johonkin on mahtua. Pitäisköhän lahjoittaa toinen munuainen? No joo, huono läppä.