Vieraiden kanssa kävi juuri niin kuin oletinkin; jännitin tapaamista ihan suotta. Ensimmäisten kolmen minuutin jälkeen tuntui kuin emme olisi erossa koskaan olleetkaan. Meillä oli oikein railakas torstai-ilta, katsastettiin paikallista (olematonta) yöelämää ja valvottiin myöhään.

Perjantaina vieraat lähti Helsinkiin ja me mentiin Särkäniemeen tapaamaan toisia kavereita. Vettä vihmoi ja oli niin hiivatin kylmä, että kävin sitten vain 5 laitteessa. Tornado oli taas kerran paras. Take Off oli aika yököttävä johtuen melkoisesta krapulatilasta höystettynä menkoilla. Polvi nuljahti Särkänniemessä muutaman kerran, mikä laski osaltaan vemputusintoa.

Lauantaina seilattiin Tallinnaan kaverijoukolla ja oli kyllä aivan loistava reissu. Mun polvella ei paljon pystyny käveleen, mutta kuluihan se aika mukavasti kahviloissa ja terasseilla istuskellessakin. Syötyä tuli melko fiksusti (olen oikein ylpeä itsestäni), mutta juomispuoli on lomareissuissa aina ongelmakohta. Vettä ei juuri tule juotua ja olutta kuluu liikaa... Nyt juomaintoa laski hieman se, että polven kanssa piti olla varovainen.

Sunnuntaipäivä meni vielä Tallinnassa ja illalla seilattiin Helsinkiin. Kotimatka olikin sitten melko väsynyttä menoa ja olisin varmaan nukkunutkin, ellen olisi ajanut autoa. Onneksi maanantain sai vielä lomailla kotona. En kyllä tehnyt koko päivänä mitään hyödyllistä ja nukkumaankin menin jo ennen seitsemää! Heräsin sentään illalla myöhään katsomaan puolen tunnin ajaksi mahtavaa ukonilmaa. Oli kyllä kunnon salamashow!

Paino on pysytellyt 60.5-61.5 kilossa. Pitkäaikaiset keskiarvot laskevat juuri ja juuri, mutta mistään laihtumisesta ei kyllä voi puhua. Ongelmana on liian vähäinen vedenjuonti ja liiallinen leivän ym. mättösapuskan syöminen. Hedelmiäkin voisi enemmän syödä.

Liikuntaa koitan lisätä varovasti. Tänään on ensimmäinen päivä, kun polvi on melko normaali. Ei se terve ole, mutta sillä voi jo kävellä ilman tuskia. Ja pyöräilläkin voi varovasti. Juoksemista en edes harkitse. Huomenna kuulen, mitä röntgenkuvista löytyi (tuskin mitään?) ja saan varmaan lähetteen tähystykseen. Toivottavasti.

Lopuksi uutisia. Meidän pihalla asuu rusakko! Se on ollut jo monta päivää siellä. Käy välillä muuallakin, mutta lepäilee meidän pihalla puiden varjossa. Uskomattoman söpö otus!

134622.jpg 134623.jpg 134624.jpg 134626.jpg