Eilen käytiin vähän shoppailemassa, melkein kaks tonnia meni ja mukaan tarttui mm. uus fillari!! Vähänkö oon onnellinen, kun oon sitä toivonut jo monta vuotta! Vanhan kulkupelini ostin joskus 90-luvun alussa. Olin pyöräliikkeessä katselemassa maastopyörää itselleni ja kun lähdin sieltä, ulkona minut pysäytti maastopyöräilyä harrastava tyttö, joka kysyi, haluanko ostaa hänen vanhan pyöränsä. Koeajoin pyörää kauppakeskuksen pihalla ja ei sitten muuta kuin pikapankille hoitamaan muodollisuudet. (Myöhemmin sain häneltä ostokuitit ja takuulaput, eli en ostanut varastettua pyörää.)

Nyt tuo hyvinpalvellut Crescent alkaa olla rasittava. Vaihteet ei toimi tai jos toimii, niin usean minuutin viiveellä, laakerit on täynnä hiekkaa ja mikä ärsyttävintä, ajoasento on tosi ällö, koska pyörä on mallia miesten ja minä mallia hukkapätkä eli joudun ajamaan lähes makuultaan. Yäk. Uudessa ihanaisessani sen sijaan on pysty ajoasento, 7 vaihdetta, 28 tuuman renkaat ja nyt myös trippimittari, samanlainen Sigma Sport BC 800 kuin vanhassakin ajokissani. Kyllä kelpaa ajella!

Sain muuten jalkani eilen kohtalaisen jumiin, kun kävin ensin lenkillä (40 min, suurin osa juosten) ja pikasuihkun jälkeen singahdettiin heti sinne kauppaan, josta tietenkin ajoin uudella pyörälläni vielä kotiinkin. Vaikka venyttelin jalkoja illalla saunan jälkeen, ne ovat vieläkin hiukan kipeät.

Hui, nyt pitää kiiruhtaa työterveystarkastukseen...!